Search Engine Optimization and Free Submission

Veilige commerciële links

( 100% zekerheid dat U bij het bedrijf komt en niet op namaaksites)

eBay.be is onderdeel van eBay, de meest succesvolle online handelsplaats waar iedereen op zijn manier succesvol kan handelen.
Veiligste veiling van nieuwe en 2e-hands produkten aangeboden in België: (zie hier om eerst uitleg te krijgen van Maarit Coaching & Opleidingen over ebay)

Azur is een no-nonsense shop die zich vooral richt op de prijsbewuste boeken-, dvd- en games-consument. Daarnaast biedt azur, onder de naam MedioEurope, gelijkaardige titels aan aan business-klanten; hier ligt de nadruk op managementboeken, woordenboeken en software-cd-roms.
Boek, CD, DVD, video vinden bij Azur.be

Pixmania.com is de Nį1 in Frankrijk en Europa van elektronisch materiaal voor groot publiek op het Internet.
Elektronische apparatuur vinden (FR) bij

Relatieplanet Datingcommunity behoort met meer dan 100.000 bezoekers per dag en een contstante instroom van +/- 30.000 nieuwe leden per maand tot de meest bezochte datingsite van BelgiŽ en Nederland.
Een lief vinden bij

Overtoom is de grootste aanbieder van magazijn, werkplaats en kantoorartikelen in BelgiŽ. Sinds februari 2002 is het volledige Overtoom-gamma beschikbaar via een geavanceerde webshop.

Dell is de grootste computer supplier ter wereld en levert computer hardware inclusief desktops, laptops en accessoires voor de consumentenmarkt.
Computers, PC op maat, notebooks, laptops, desktops vinden bijEen vlucht boeken vanuit Brussel naar eender waar met KLM (kijken hoe dat werkt!)

Maarit opleidingen